Betingelser og Privatliv

Vi ønsker at leve op til alle de krav, der findes i loven indenfor dette område, hvorfor du trygt kan handle i vores butik. Nedenfor har vi inddelt emnerne i områder, så du let kan finde, hvad du søger.

Er du i tvivl eller er det uklart, så ring eller skriv til os. Vores motto er; Der er altid en løsning på en given situation.

Hos os arbejder der rigtige mennesker, som du kan tale med så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen
Merete Sjøgren.

Her er vi med navn og kontakt oplysninger:

Kimbrer-Ide Aps
Kattinge Bygade 16 B
4000 Roskilde
CVR-nr. 31494095

E-mailadresse: info@kimbrer-ide.dk
Telefonnummer +45 46 40 12 95
Ansvarlig: Merete Sjøgren

Nedestående gælder for følgende webshops:
www.bookseat.dk
www.kimbrer-ide.dk

Indholdsfortegnelse:

  1. Bestilling på vores webshop / priser / restordre.
  2. Fragt og levering.
  3. Betaling.
  4. Fortrydelsesret.
  5. Reklamation.
  6. Persondatapolitik.
  7. Cookies.
  8. Log- statistik.
  9. Klageadgang.

 

1. Bestilling på vores webshop / Priser / Restordre:
På vores webshops kan du se alle vores varer samt læse informationer om produktet.

Priser: Alle priser er tydeligt angivet og opgivet i danske kroner (DKK) inklusive 25 % moms.
Der påføres ikke yderligere gebyrer eller omkostninger, når du betaler med de på webshoppen nævnte betalings muligheder.

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse på mail, når du har betalt dine indkøb. Har du spørgsmål i den forbindelse, kan du altid skrive til os ved at besvare denne mail. 

Restordre: Hvis en vare skulle blive udsolgt, bliver den taget af siden, indtil den igen er på lager. Således forsøger vi, at du ikke får vare i restordre. Hvis der alligevel opstår en restordre, bliver du kontaktet hurtigst muligt på mail. 

Hvis du er den mindste smule i tvivl om din bestilling er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på web@kimbrer-ide.dk 

 

2. Fragt og levering:
Hos Kimbrer-Ide bestræber vi os på hurtig levering og personlig service. Alle ordrer bestilt på hverdage inden kl.12:00 afsendes senest førstkommende hverdag.

Fragt: I Danmark bruger vi primært GLS til alm. forsendelser.

Med GLS kan du vælge, hvordan du vil have dine varer leveret:

Til din hjemmeadresse også kaldet faktura adresse.
Til en pakkeshop, hvor du selv henter din pakke.
Eller til en erhvervsadresse, fx din arbejds plads.

– du vælger forsendelsesmetode og leverings sted, når du gennemfører ordren.

Fragtpriser: Priser fremgår på den enkle webshop.

Kimbrer-Ide leverer til hele Danmark til de i webshoppen nævnte priser, med undtagelse af Færøerne og Grønland. Du kan kontakte Kimbrer-Ide på telefon 46 40 12 95 for oplysninger om, hvordan og hvortil vi kan levere i dit område.

Levering: Vi bestræber os på at levere dine varer hurtigst muligt efter ordremodtagelsen, normalt inden for 2-3 hverdage. Hvis du ønsker levering på en bestemt dag eller på en bestemt adresse skal du huske at notere dette ved oprettelse af orden.

Levering af varer anses for sket, når transportøren har leveret varen på leveringsadressen, og kunden har modtaget varen. Vælges det, at varen må stilles på adressen, har kunden selv ansvaret for varen, så snart transportøren har afleveret varen på modtagers adresse. Skulle kunden ikke være der til at modtage en vare, som ikke må stilles, vil transportøren lægge en seddel, hvorefter varen kan afhentes på det angivet udleveringssted. Det er muligt at benytte alternativ leverings adresse feks. på din arbejdsplads.

 

3. Betaling:
På vores webshops kan du betale med alle de mest almindelige betalingskort. Det fremgår altid på siden, men er: Dankort, Visa, MasterCard, Paypal, Maestro, Visa Electron, Diners Club,

Når du afgiver din ordre bliver beløbet reserveret på dit betalingskort, beløbet hæves altid først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der tages således ikke gebyr ved betaling fra vores webshops.

Tryg betaling: Det er trygt og sikkert at handle med kreditkort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun Bambora / Teller A/S (PBS) der har adgang til dataene vedr. betalingen. Hverken Kimbrer-Ide eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles, herunder dine kort oplysninger.

 

4. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):
Efter den nye forbrugeraftalelov mister du som køber ikke længere fortrydelsesretten, selv om du tager varen i brug. Dog skal du give besked inden 14 dage efter leveringen af dine varer, hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret.

Hvis du har taget varen i brug, kan vi fratrække et rimeligt beløb svarende til den forringelse af varens værdi, som brugen har medført. 

Husk at gemme dit ordrenummer, hvis varen returneres og pengene skal refunderes.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@kimbrer-ide.dk eller ved at ringe på overnævnte telefon nr.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Hvis du ønsker at klage i forbindelse med håndteringen af din fortrydelsesret, kan du gøre det til:

Forbrugerklagenævnet /Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Kimbrer-Ide Aps
Kattinge Bygade 16B
4000 Roskilde

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen indtil varens levering til os.

Varens stand når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for, at have returneret den til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage, hvis jeg ønsker at returnere en vare?
Ud over selve varen, der skal være indpakket på tilsvrende måde som da du modtog den. Skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du sender os følgende; Ordrenummer, navn, adr, mail adr og telefonnummer.

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

5. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret):
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på en af vores overnævnte webshops, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen skal sendes til:
Kimbrer-Ide
Kattinge Bygade 16B
4000 Roskilde

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

6. Persondatapolitik og behandling af personoplysninger:
I forbindelse med din bestilling af en vare hos Kimbrer-ide indtaster du en række oplysninger, herunder nogle personoplysninger, men ingen af disse er klassificeret “følsomme”.

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit mobil telefonnummer
  • Din forsendes metode (GLS)
  • Dine betalings metode (Visa / Mastercard) (ikke dit kort nr. mm.)
  • Dine købte varer

Hvorfor skal vi bruge din oplysninger
Vi har brug for disse oplysninger i forbindelse med dit køb, da det er forudsætning for, at vi kan opfylde vores del af handlen og sende dine varer til dig.

Kun oplysningerne omkring navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, forsendelsen samt dine varer, vil blive videresendt til vores lager og deres fragtselskab, dette er kun for at vi kan levere dine varer.

Vi opbevarer dine data i 5 år jf. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.
Kimbrer-ide videre sælger ikke oplysninger til trejde part.

Lageret og deres fragtselskab er igen underlagt de samme lovkrav om opbevaring af personoplysninger.

Vedr.: Din valg af betalingsmetode, som i vores tilfælde kan være Visa, Mastercard eller andet kort. Her har vi valgt at køre med den højste sikkerhed, hvorfor du på vores hjemmeside bliver videresendt til Epay. Læs evt mere om denne sikkerhed på:

http://www.epay.dk/sikkerhed/pci-certificeret-betalingssystem.asp 

Vi har derved ikke kendskab til dine kort oplysninger. (Kort nr, udløbsdato og CVV (3-cifret sikkerhedskode som du normalt vil finde på bagsiden af dit kort.) Bankkonto nummer eller lignende.

Samtykke
Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@kimbrer-ide.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen dit køb eller på baggrund af dit samtykke til et nyhedsbrev, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan til en hver tid kontakte os på info@kimbrer-ide.dk og bede om at dine data bliver slettet, dog skal vi beholde en kopi af din faktura i 5 år jf. Regnskabsloven. Alle andre steder vil dine data blive slettet på din anmodning.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (ePay A/S) og til håndtering af dine køb. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

7. Cookies:
På overnævnte websider og webshops anvendes cookies med det formål at optimere websiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Cookies kan ikke indeholde en skadelig kode som f.eks. virus.

 

8. Log-statistik:
Vi bruger en log-statistik på overnævnte websider og webshops, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websiden det forlades mv. Log-statistikken anvendes kun med det formål.

 

9. Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@kimbrer-ide.dk eller på tlf. 46401295. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret marts 2019