Om os og vores ideer.

Vores firma Kimbrer-Ide har eksisteret siden 1986, og har igennem årene solgt mange forskellige produkter. Fælles for dem alle er, at de skal være: Nytænkning, høj kvalitet, og vi skal være før alle andre på marked. Det kræver at vi konstant er på udkik.

"Vi vil formidle geniale løsninger, der ikke før er set i Norden."

Vores firma har Norden som platform med afdelinger: Sarpsborg i Norge, Malmö i Sverige, som også varetager salget for Finland, samt selvfølgelig her i Danmark som også sælger til Grønland, Færøerne og Island. Derved er hele Norden vores marked.

Læsepuden The Bookseat fandt vi i en boghandel under en rejse til Australien i 2010. Vi blev nysgerrige og købte en med hjem. Vi afprøvede den og fandt hurtigt ud af den var noget helt særligt. Ingen steder i Norden var det set eller tænkt, at folk skulle læse deres bøger "handfree". Vi kontaktede det australske firma, og fik eneforhandlingen for Norden, nu skulle andre også have muligheden for at læse med frie hænder. Det er derfor en stor fornøjelse for os at kunne tilbyde Bookseat.

Just Move It siderne, er en samling af produkter der alle flytter ting på en smart måde. Vores ide er at der til stadighed skal komme flere løsninger på siderne.

Held og lykke med en at vores ideer.

Med venlig hilsen 

Kimbrer-ide