• Dansk webshopMed udvalgte personlige opfindelser.
  • Vi pakker hver dagLevering 1-2 dage med GLS
  • Fragt fra kun 49 krIngen skjulte gebyrer
  • Ingen bøvl14 dages fuld returret
  • Opnå fri fragtKøb for 1000 kr og få fri fragt

HandiRack - Tagbøjler på den nemme måde

✔ Passer de fleste biler, med og uden tagræling

✔ Godkendte tagbøjler med 80kg lasteevne

✔ Kan altid ligge i bagagerummet

✔ Enkel og hurtig montering

Stadig i tvivl? Læs meget mere her på siden, om HandiRack og hvorfor det er den perfekte løsning til bilen

Oppustelig tagbøjler fra HandiRack

HandiRack kan kombineres med HandiHoldAll tagbokse for danmarks billigste løsning på et komplet tagboks sæt!

Hvorfor HandiRack

Altid med i bilen

Den fylder ganske lidt, 40 cm x Ø20 cm, pakket sammen.


Derved kan den altid ligge i bilen, så har du den klar, når du måske uventet, skal køre ting der er for store til at have inde i bilen.

 

 


Holdbar og let

De oppustelige tagbøjler fra HandiRack er utrolig stærke og sikre. Det overholder fuldt ud den internationalt anerkendte sikkerhedsstandard for tagbøjler / tagstænger ISO / PAS 11154.

En HandiRack er lavet af stærk 400D nylon, og hver PVC-blære testes stringent under produktionen. 
Hele sættet vejer kun 2 kg
HandiRack med kajak og handirack indhold

Flere mulighedeR

HandiRack kan bruges til alt som de "gammeldags" tagbøjler også kan bruges til, de kan klarer op til 80 kg, og vi har set dem brugt til transport af alt fra seng til optimistjolle!

Og HandiRack skal ikke skiftes ud - når du køber ny bil!
 

Gennemtestet

HandiRack er ikke en ny opfindelse, producenten har i over 10 år solgt og videreudviklet på de oppustelige tagbøjler, og har i dag solgt over 250.000 på verdensplan.
I England har de en Trust Pilot på 9,4 ud af 10.

Vi har valgt forhandle HandiRack i norden efter vi selv har brugt en i flere år til at transportere alt fra kajak, til senge hjem fra Ikea.

Vi kører selv i en mindre bil, og ved selv hvor rart det er, altid at vide man har den ekstra plads, man får med de oppustelige tagbøjler!

Passer til næsten alle biler
HandiRack er så fleksibel at den passer til så at sige alle personbiler, både 2,3,4 og 5 døres biler, både med og uden tagræling. Det er næsten kun de åbne sportsvogne det kniber med.

Da HandiRack passer til langt de fleste biler, passer den også til din næste bil, dermed skal du ikke ud og købe nye tagbøjler, bare fordi du får ny bil!

Altid med i bilen

HandiRack tagbøjler er en genial idé. Den fylder ganske lidt (40 cm x 20 cm, som en lille sovepose), når den er pakket sammen. Derved kan den altid ligge i bilen, således du har den klar, når du måske uventet, skal kører ting der er for store til at have inde i bilen. Når du fx har været i Ikea, eller et byggemarked eller bare skal køre med en stige.


Den er perfekt til ferie, daglig ting, eller kajak og kano.


Vidste du, at en HandiRack tagbagagebærer fungerer hånd i hånd med vores andre produkter? fx vores HandiHoldall, en bløde tagboks?En HandiRack og HandiHoldall giver en fantastisk alternativ løsning til, de almindelige metal tagstænger /bøjler og hårde tagbokse / skibox.

Den ridser ikke bilen

Som skrevet ovenfor, skal du sørge for at taget på din bil er rent og tørt, samt at undersiden af din HandiRack også er ren. Et almindeligt rent biltag tørres altid over med en tør klud, så der ikke er noget til at ridse din bil.

Der er kørt mange tusinde kilometer, på mange tusinde forskellige biler, af mange tusinde forskellige mennesker. Altså en praktisk test fra den virkelige verden.Det vil nok være forkert at sige, at der siden 2006, hvor HandiRack kom på market, aldrig er kommet en lille rids i en bil eller to.

Men følger du rådet med at aftørre taget, så det er rent, vil du som de mange tusinde andre ikke få ridser i taget. Som et supplement, hvis du forsat er nervøs for mærker eller ridser, kan du tilkøbe et lille tæppe til at lægge under din HandiRack.


Da det er op til dig at følge de her enkle råd, om aftørring af bilens tag. Kan vi, Kimbrer-ide ikke holdes ansvarlig hvis der skulle opstå ridser i lakken.

Den er sikker

De oppustelige tagbøjler fra HandiRack er utrolig stærk og sikre. Det overholder fuldt ud den internationalt anerkendte sikkerhedsstandard for tagbøjler / tagstænger ISO / PAS 11154.
En HandiRack er lavet af stærk 400D nylon, og hver PVC-blære testes stringent under produktionen.Det at komme luft i to lunger, og lægge dem op på tager af din bil, er sikkert..

Husk på at der også er luft i de dæk bilen køre på, de bliver trods alt belastet noget hårdere

Slip for traileren hjem fra byggemarked

Lad os forstille os, at familien skal til Ikea eller et byggemarked. Næsten alt de har der, er for langt til at have inde i bilen, om det er en reol til børneværelset eller nye brædder til udhuset, er det for langt, bredt eller højt til at have inde i bilen. Sådan noget kommer altid som en overraskelse og ingen havde tænkt på at sætte tagbøjler på taget. Hvad nu?
Hvis familien er smart har de altid deres oppustelige tagbøjler med i bilen, da de kun fylder som en meget lille sovepose (40 x 20 cm / 2 kg)Inden for et par minutter er det hele monteret, faktiske hurtigere end de almindelige stive tagbøjler / lasteholder.
Og hjem af går det, med det hele på taget..

En oppustelig tag-bagagebærer er også en smart investering. Hvorfor?
Den koster under det halve af de almindelige stive stænger (tag-bagagebærer / tagbøjler / lasteholder)
Hvis du skifter din bil, skal du ikke købe nye dyre tagbøjler. (hver model / årgang har sine beslag mm)

Monteres på få minutter

De oppustelige tagbøjler, monteres på få minutter.

Åben dørene, før stropperne gennem bildørene, spænd til, og pump de 4 lunger op ved hjælp af den vedlagte HandiPump.

HandiRack kan bære belastninger på op til 80 kg (lidt afhængig af den individuel bil-fabrikantens anbefalinger). Den er kompatibel med de fleste 2, 3, 4 og 5 dørsbiler (med undtagelse af åbne biler og kassevogne).

For at sikre dit grej, du skal have på taget, har hvert oppustelig tagbøjle 5 stk. solide metal 'D' ringe. Samt 2 remme på 3 meter.


En vigtig ting: Alt hvad du skal sørge for er - at taget på bilen er rent og tørret af, så kommer der ingen ridser på taget.


Når du er færdig med at bruge de oppustelige tagbøjler, lukker du luften ud igen, løsner stropperne, og tager dine oppustelige tagbøjler af. Nu kan du rulle dem sammen igen, putte dem ned i posen, og ind i bilen igen. Klar til at løse næste opgave!

Liquid error (templates/page.gem-47698640995-template line 9): product form must be given a product

Billeder fra brugere

Vi hører meget gerne fra alle brugere af HandiRack - og modtager gerne billeder af hvad du har brugt din handirack til, send til os på jwa@kimbrer-ide.dk.


Hvem er vi?

Vores firma Kimbrer-Ide har eksisteret siden 1986 og har igennem årene solgt mange forskellige produkter. 
Fælles for dem alle har været; nytænkning og unikke løsninger af kundebehov.

HandiRack fandt vi i Frankrig for nogle år siden. Vi købte selvfølgelig en og fik den afprøvet. Fandt hurtigt ud af den var genial til daglig brug. Der gik et par år før vi havde en aftale om forhandling af HandiRack og de andre ting på plads, i den tid lå vores HandiRack altid i bilen og blev flittigt brugt. 
Alt har nærmest været på taget.  

Vores firma har Norden som platform med afdelinger: Sarpsborg i Norge, Malmö i Sverige, som også varetager salget for Finland, samt selvfølgelig her i Danmark som også sælger til Færøerne, Grønland og Island.

Med venlig hilsen
Merete og Jesper
Kimbrer-ide
+45 4640 1295