"Tagbøjler på den nemme måde"

✔ Passer de fleste biler, med og uden tagræling
✔ Godkendte tagbøjler med 80kg lasteevne
✔ Kan altid ligge i bagagerummet
Enkel og hurtig montering

"Tagbøjler på den nemme måde"

✔ Passer de fleste biler, med og uden tagræling
✔ Godkendte tagbøjler med 80kg lasteevne
✔ Kan altid ligge i bagagerummet
Enkel og hurtig montering

Sold out

Få flere informationer her på siden, om hvorfor HandiRack er den rigtige løsning for dig!

Få flere informationer her på siden, om hvorfor HandiRack er den rigtige løsning for dig

Oppustelig tagbøjler fra HandiRack

HandiRack kan kombineres med HandiHoldAll tagbokse for danmarks billigste løsning på et komplet tagboks sæt!

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Hvorfor HandiRack

Altid med i bilen

Den fylder ganske lidt, 40 cm x Ø20 cm, pakket sammen.

Derved kan den altid ligge i bilen, så har du den klar, når du måske uventet, skal køre ting der er for store til at have inde i bilen.

 

Holdbar og let

De oppustelige tagbøjler fra HandiRack er utrolig stærke og sikre. Det overholder fuldt ud den internationalt anerkendte sikkerhedsstandard for tagbøjler / tagstænger ISO / PAS 11154.
En HandiRack er lavet af stærk 400D nylon, og hver PVC-blære testes stringent under produktionen.
Hele sættet vejer kun 2 kg

Flere muligheder

HandiRack kan bruges til alt som de "gammeldags" tagbøjler også kan bruges til, de kan klarer op til 80 kg, og vi har set dem brugt til transport af alt fra seng til optimistjolle!

Og HandiRack ikke skal skiftes ud - når du køber ny bil!

Gennemtestet

HandiRack er ikke en ny opfindelse, producenten har i over 10 år solgt og videreudviklet på de oppustelige tagbøjer, og har i dag solgt over 25.000 på verdensplan.

Vi har valgt forhandle HandiRack i norden efter vi selv har brugt en i flere år til at transportere alt fra kajak, til senge hjem fra Ikea.
Vi kører selv i en mindre bil, og ved selv hvor rart det er, altid at vide man har den ekstra plads, man får med de oppustelige tagbøjler!

Flere fordelene ved en HandiRack

Kombiner med en sammenklappelig tagboks.

HandiRack kan kombineres med de speciel lavet tagbokse for danmarks billigste løsning på et komplet tagboks sæt!

Vælg mellem den store HandiHoldall på 400 Liter, eller den mindre på 175 Liter

Se mere ved at klikke ind på produkterne her

Sold out
Sold out

Altid med i bilen

HandiRack tagbøjler er en genial idé. Den fylder ganske lidt (40 cm x 20 cm, som en lille sovepose), når den er pakket sammen. Derved kan den altid ligge på bilen, således du har den klar, når du måske uventet, skal køre ting der er for store til at have inde i bilen. Når du fx har været i Ikea, eller et byggemarked eller bare skal køre med en stige.

Den er perfekt til ferie, daglig ting, eller kajak og kano.
 

Vidste du, at en HandiRack tagbagagebærer fungerer hånd i hånd med vores andre produkter? fx vores HandiHoldall, en bløde tagboks?
En HandiRack og HandiHoldall giver en fantastisk alternativ løsning til, de almindelige metal tagstænger /bøjler og hårde tagbokse / skibox.

Den passer din bil, og er sikker..

Passer til næsten alle biler:
Da din nye HandiRack er så fleksibel at den passer til så at sige alle personbiler, både 2,3,4 og 5 døres biler, både med og uden tagræling. Det er næsten kun de åbne sportsvogne det kniber med. Da din HandiRack passer til langt de fleste biler, passer den også til din næste bil, dermed skal du ikke ud og købe en nye tagbøjler, bare fordi du får ny bil.

Den ridser ikke bilen:
Som skrevet ovenfor, skal du sørge for at taget på din bil er rent og tørt, samt at undersiden af din HandiRack også er ren. Et almindeligt rent biltag tørres altid over med en tør klud, så der ikke er noget til at ridse din bil.
Der er kørt mange tusinde kilometer, på mange tusinde forskellige biler, af mange tusinde forskellige mennesker. Altså en praktisk test fra den virkelige verden.
Det vil nok være forkert at sige, at der siden 2006, hvor HandiRack kom på market, aldrig er kommet en lille rids i en bil eller to. Men følger du rådet med at aftørre taget, så det er rent, vil du som de mange tusinde andre ikke få ridser i taget. Som et supplement, hvis du forsat er nervøs for mærker eller ridser, kan du tilkøbe et lille tæppe til at lægge under din HandiRack.
Produktet er nyt i Danmark, så vi har ikke så lang en kunde række endnu, men i UK har de solgt den siden 2006. Jeg vil derfor henvise til deres Trustpilot med over 500 udtalelser og en TrustScore på 9,4 ud af 10 .. Se selv her: Trustpilot
Da det er op til dig at følge de her enkle råd, om aftørring af bilens tag. Kan vi, Kimbrer-ide ikke holdes ansvarlig hvis der skulle opstå ridser i lakken.

Den er sikker:
Dine nye oppustelige tagbøjler fra HandiRack er utrolig stærk og sikre. Det overholder fuldt ud den internationalt anerkendte sikkerhedsstandard for tagbøjler / tagstænger ISO / PAS 11154.
En HandiRack er lavet af stærk 400D nylon, og hver PVC-blære testes stringent under produktionen.
Det at komme luft i to lunger, og lægge dem op på tager af din bil, er sikkert.. Husk på at der også er luft i de dæk bilen køre på, de bliver trods alt belastet noget hårdrer.

Slip for traileren hjem fra byggemarked

Lad os forstille os, at familien skal til Ikea eller et byggemarked. Næsten alt de har der, er for langt til at have inde i bilen, om det er en reol til børneværelset eller nye brædder til udhuset, er det for langt, bredt eller højt til at have inde i bilen. Sådan noget kommer altid som en overraskelse og ingen havde tænkt på at sætte tagbøjler på taget. Hvad nu?
Hvis familien er smart har de altid deres oppustelige tagbøjler med i bilen, da de kun fylder som en meget lille sovepose (40 x 20 cm / 2 kg)
Inden for et par minutter er det hele monteret, faktiske hurtigere end de almindelige stive tagbøjler / lasteholder.

Og hjem af går det, med det hele på taget..

En oppustelig tag-bagagebærer er også en smart investering. Hvorfor?

  • Den koster under det halve af de almindelige stive stænger (tag-bagagebærer / tagbøjler / lasteholder)
  • Hvis du skifter din bil, skal du ikke købe nye dyre tagbøjler. (hver model / årgang har sine beslag mm)

Monteres på få minutter

Dinne nye oppustelige tagbøjler, monteres på få minutter. Se videoen længere nede på siden

Åben dørene, før stropperne gennem bildørene, spænd til, og pump de 4 lunger op ved hjælp af den vedlagte HandiPump.

HandiRack kan bære belastninger på op til 80 kg (lidt afhængig af den individuel bil-fabrikantens anbefalinger).

Den er kompatibel med de fleste 2, 3, 4 og 5 dørsbiler (med undtagelse af åbne biler og kassevogne).
For at sikre dit grej, du skal have på taget, har hvert oppustelig tagbøjle 5 stk. solide metal 'D' ringe. Samt 2 remme på 3 meter.


En vigtig ting: Alt havd du skal sørge for er at taget på bilen er rent og tørret af, så kommer der ingen ridser på taget.

Når du er færdig med at bruge din oppustelige tagbøjler, lukker du luften ud igen, løsner stropperne, og tager dine oppustelige tagbøjler af.
Nu kan du rulle dem sammen igen, putte dem ned i posen, og ind i bilen igen. Klar til at løse næste opgave!

Så let er det!

De oppustelige tagbøjler, monteres på få minutter

Hvem er vi

Vores firma Kimbrer-Ide har eksisteret siden 1986 og har igennem årene solgt mange forskellige produkter. Fælles for dem alle har været; nytænkning og unikke løsninger af kundebehov.

Derfor er vi konstant på udkik efter nye produkter. Vi tager på messer i ind og udland flere gange om året for at blive inspireret og se, hvad de nye trends er. "Vi vil formidle løsninger, der ikke før er set i Norden."

Vores firma har Norden som platform med afdelinger: Sarpsborg i Norge, Malmö i Sverige, som også varetager salget for Finland, samt selvfølgelig her i Danmark som også sælger til Færøerne, Grønland og Island.

Med venlig hilsen

Merete og Jesper
Kimbrer-ide

+45 4640 1295