• Dansk webshopMed udvalgte personlige opfindelser.
  • Vi pakker hver dagLevering 1-2 dage med GLS
  • Fragt fra kun 49 krIngen skjulte gebyrer
  • Ingen bøvl14 dages fuld returret
  • Opnå fri fragtKøb for 1000 kr og få fri fragt

OPTIMER DIN KOMFORT, NÅR DU LÆSER

Lad bogen, nakken og armene få hvile under læsning

 

Populærere farver

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Hvorfor Bookseat

Frihed til at læse

En Bookseat giver dig frihed til at læse selv den tungeste bog, uden at du skal bekymre dig om at blive træt i arme og skuldre. En Bookseat former sig efter underlaget og støtter din bog, så du kan læse så længe du vil.

Holdbar og let

Den er formsyet i kraftigt super lækkert møbelstof, der hedder Alcantara. Den er let at holde ren med en fugtig klud og lidt sæbe.
En Bookseat er som en lille sækkestol, fyldt med Krøyerkugler og vejer derved kun 250 gram.

Flere muligheder

Bookseats kan bruges både til bøger og tablets. 

Gennemtestet

Bookseat er testet og godkendt af flere anerkendte foreningener så som; ÆldreSagen, Gigtforeningen og Diabetsforeningen og alle har anbefalet læsepuden til deres medlemmer.

Anerkendt læsepude


Vi har siden 2011 haft et tæt samarbejde med ÆldreSagen om vores Bookseat.

Læsepuden er testet og godkendt af Gigtforeningens ergo og fysioterapeuter

Bookseat er vinder af “The European Award for sustainable Design” i 3 kategorier

Brugerne har ordet

Læsepuden fra Bookseat bliver testet 10.000 gange hver aften. Læs hvad vores brugere siger om Bookseat


Tunge bøger og læsning i lang tid giver trætte arme og dårlige siddestillinger. Det fandt en australier en løsning på, da hun opfandt en lille "sækkestol" til bøger og tablets - og gav den navnet The Bookseat.

Vi er ene importør af læsepuden i hele Norden

Kan bruges af alle

Vi gemmer os ikke

Vores firma Kimbrer-Ide har eksisteret siden 1986 og har igennem årene solgt mange forskellige produkter. Fælles for dem alle har været; nytænkning og unikke løsninger af kundebehov.

Derfor er vi konstant på udkik efter nye produkter. Vi tager på messer i ind og udland flere gange om året for at blive inspireret og se, hvad de nye trends er. "Vi vil formidle løsninger, der ikke før er set i Norden."

Vores firma har Norden som platform med afdelinger: Sarpsborg i Norge, Malmö i Sverige, som også varetager salget for Finland, samt selvfølgelig her i Danmark som også sælger til Færøerne, Grønland og Island.

Derved er hele Norden vores marked, hvilket vi er meget stolte af. Læsepuden the Bookseat fandt vi i en boghandel under en rejse til Australien i 2010. Vi blev nysgerrige og købte en med hjem. Vi afprøvede den og fandt hurtigt ud af, at den var noget helt særligt. Ingen steder i Norden var det set eller tænkt, at folk skulle læse deres bøger "handfree", så afslappet som når de hører musik eller ser film.

Vi kontaktede det australske firma og fik eneforhandlingen for Norden, nu skulle andre også have muligheden for at læse med frie hænder. Det er derfor en stor fornøjelse for os at kunne tilbyde Bookseat og vi håber, at du vil få glæde af den.

Held og lykke med den.

 

Med venlig hilsen

Merete og Jesper
Kimbrer-ide

Nordisk ene importør af Bookseats

+45 4640 1295